RUANG IKLAN...

Halaman Lain

Followers

Sign In

Thursday, May 30, 2013

Malam Pra-Tonton 'Bro, Nampak Motor Gua?'


Banner : MIG Online Copyright 



ASSALAMUALAIKUM!
Haii..

Okay,
Entry kali ini adalah tentang MALAM PRA-TONTON FILEM

BRO, NAMPAK MOTOR GUA?

Sebelum eryn ceritakan sedikit sebanyak tentang malam itu,
Eryn nak komen sedikit tentang filem ini..

Seseungguhnya dan sejujurnya..

TAK RUGI 

kalau anda menyaksikan filem ni di pawagam bermula 30 MEI 2013, ini kerana, lawak yang dipamerkan dalam movie ini sangat menjadi dan hidup.
Sepanjang menonton filem ni, eryn asyik gelakkkkk je..

Cerita ni mengisahkan tentang pencarian motor yang hilang dan kemudiannya berkait dengan kehilangan Pen Drive yang sangat penting untuk negara. Pelbagai aksi yang menarik dan kelakar dipaparkan dalam filem ini. Sentuhan dari pengarahnya juga sangat lain dari filem2 yang pernah dikeluarkan oleh MIG, dapat juga dilihat penggunaan kamera yang berbeza ketika aksi stunt motor berlaku.

Eryn sekali lagi menyarankan anda2 yang nak menonton wayang tu untuk menonton filem ini. Selain dari boleh menghilangkan stress, ia juga dapat membantu industri hiburan negara, kalau asyik nengok muvee luar negara je pun, tak best gak..

Okay..


Sekitar Majlis Malam Pra - Tonton.

Kami terlewat sikit sampai masa tu, tapi selamat lah masih dibuka lagi kaunter pendaftaran untuk pemenang, kalau ikut kata yang jaga kaunter pendaftaran tu, eryn n faizal kena terus beratur untuk masuk ke dalam cinema, tapi mata eryn dah terlihat ada lagi artis di dalam bilik yang sepatutnya kami masuk sebab pemenang akan dapat makan, dan sesi bertemu artis secara khas la dalam bilik tu.. Tapi disebabkan terlewat sedikit, kami tak makan la, tapi eryn masih nak masuk, abang yang jaga depan tempat tu minta kami tunjuk tiket, eryn pun tunjuk and both of us was allowed to went in.
Eryn hanya sempat bergambar dengan BOBO je, kenal kan BOBO?
Yaa.. who's on Malaysia doesnt know him?
Raja parody.. :)

Yang lain eryn tak sempat nak bergambar sebab masing2 busy di interview.
Jadi lepas dapat ambil gambar dengan BOBO, kami masuk cinema dan duduk di tempat yang dah dikhaskan :)

Sebelum wayang dimulakan, seperti biasa akan ada bacaan doa dari Ustaz, kemudian kata ucapan dari pengarah filem dan diikuti dengan kata- kata Major berhormat David Teo sendiri, dan tak akan lengkap majlis pra-tonton kami tanpa pantunnya.. HAHA
comehhh aangatt

Last sekali sesi photography barisan pelakon, pengarah dan producer.


Okay..
Photo Photo..








THANK YOU MY BESTTTT FRIEND for accompanied me that day ;)

Haa.. 
Lagi sekali nak ingatkan

DO WATCH THIS MOVIE ON YOUR NEAREST CINEMA..
YOU WONT BE REGRET!

Thats All
ASSALAMUALAIKUM
xoxo

2 comments:

QasehnyaRania said...

best ni tapi belom tgk la

Eyka Zueyka said...

come and follow my blog and don't forget to leave your comment..i will follow you back..tqvm.. http://eykazueyka.blogspot.com/

COPYRIGHT 100% BY ERYN EDRINA UNLESS BEING TOLD, NO COPY CAT!